» Jak dbamy o higienę

Jak dbamy o higienę



Satysfakcja naszych Gości jest dla nas priorytetem.

Czystość pomieszczeń, urządzeń i wyposażenia stanowi pierwszy parametr oceny restauracji przez Gości.
Drugim parametrem jest jakość i smak potraw, na które bez wątpienia wpływ ma wysoki poziom higieniczno-sanitarny kuchni.

Kierując się dobrem naszych Gości, po konsultacjach z naszym dostawcą sprzętu gastronomicznego (firma VENDA www.venda.pl) postanowiliśmy w sposób kompleksowy i profesjonalny zapewnić utrzymanie czystości w naszej restauracji. Dlatego nawiązaliśmy współpracę z jedną z najbardziej renomowanych w branży firm na rynku międzynarodowym - firmą VOIGT.
Produkty, które stosujemy to m.in. preparaty do mycia naczyń, mycia lad, chłodni, dezynfekcji czy bieżącego utrzymania czystości wszelkich powierzchni zmywalnych. Wraz z preparatami stosujemy profesjonalne systemy dozowania, które zapewniają wzrost bezpieczeństwa pracy i kontrolują zużywanie preparatu w optymalnych ilościach.
Wszelkie kroki, które podejmujemy są zgodnie ze standardami systemu HACCP, który wdrażamy od pierwszego dnia funkcjonowania naszej restauracji.


Trattoria Balsamico serdecznie zaprasza do nowo otwartego lokalu w Piasecznie, na ul. Przesmyckiego 48


Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopgold.pl