» Jak dbamy o higienę

Jak dbamy o higienę



Satysfakcja naszych Gości jest dla nas priorytetem.

Czystość pomieszczeń, urządzeń i wyposażenia stanowi pierwszy parametr oceny restauracji przez Gości.
Drugim parametrem jest jakość i smak potraw, na które bez wątpienia wpływ ma wysoki poziom higieniczno-sanitarny kuchni.

Kierując się dobrem naszych Gości, po konsultacjach z naszym dostawcą sprzętu gastronomicznego (firma VENDA www.venda.pl) postanowiliśmy w sposób kompleksowy i profesjonalny zapewnić utrzymanie czystości w naszej restauracji. Dlatego nawiązaliśmy współpracę z jedną z najbardziej renomowanych w branży firm na rynku międzynarodowym - firmą VOIGT.
Produkty, które stosujemy to m.in. preparaty do mycia naczyń, mycia lad, chłodni, dezynfekcji czy bieżącego utrzymania czystości wszelkich powierzchni zmywalnych. Wraz z preparatami stosujemy profesjonalne systemy dozowania, które zapewniają wzrost bezpieczeństwa pracy i kontrolują zużywanie preparatu w optymalnych ilościach.
Wszelkie kroki, które podejmujemy są zgodnie ze standardami systemu HACCP, który wdrażamy od pierwszego dnia funkcjonowania naszej restauracji.


Trattoria Balsamico serdecznie zaprasza do Bobrowca k. Piaseczna


Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopgold.pl